Friptura de potarnichi este o delicatese care poate face oparte din meniul de sarbatoare. Pentru a o pregati aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: potarnichi, unt, vin,sare.
Potarnichile, bine spalate, se sareaza si se lasa sa stea acoperite, intr-un vas, 15—20 min. Apoi se rumenesc intr-o cratita cu unt sau untura, se adauga vinul, se acopera si se lasa sa se friga inabusit pana sunt gata. In timpul frigerii se intorc din cand in cand, adaugind cate o lingura de vin.
Se poate servi calda sau rece.
Alte retete recomandate:
Drob de miel
Ciorba de miel
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii