Rondelele de ananas se introduc sub pielea pieptului de pui si a pulpelor, se sareaza. Ceapa taiata pestisori se caleste in unt sau ulei si se rast
Rondelele de ananas se introduc sub pielea pieptului de pui si a pulpelor, se sareaza. Ceapa taiata pestisori se caleste in unt sau ulei si se rastoarna peste pui. Se acopera cu folie de aluminiu si se rumeneste.
Alte retete recomandate
Tocanita vitel
Tocanita pui cu ciuperci
Ravioli cu friptura de vita si ciuperci
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Ciulama de ciuperci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii