Prajim feliile de carne intr-o tigaie unsa cu ulei, pe partea cu vin 10 minute, apoi le intoarcem si le prajim 20 de minute sub capac. Calim ceapa tai
Prajim feliile de carne intr-o tigaie unsa cu ulei, pe partea cu vin 10 minute, apoi le intoarcem si le prajim 20 de minute sub capac. Calim ceapa taiata marunt in unt, presaram cu maghiran, foi de dafin si cuisoare, apoi adaugam varza, zeama de mere, merele taiate fasii si fierbem in continuare. Presaram pieptul de rata cu sare si piper si il tinem la cald. In grasimea ramasa de la carne turnam supa de carne, sucul de portocale, frisca, faina si lasam sa dea in clocot, condimentam amestecul cu sare, piper si zahar.
Alte retete culinare recomandate
Ghiveci de legume
Ciuperci umplute
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseCiorbita simpla de dovlecei este o reteta de ciorba potrivita in zilele de post. Ciorba cu multe legume este usoara,...
Ciorbita simpla de dovleceiPeste cu gust subtil si oase cartilaginoase usor de indepartat, pisica de mare este delicioasa prezenta si in apele Marii Negre.
Pisica de mare prajitaIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii