Se amesteca 2 linguri amidon cu o lingura ulei, apoi se tavalesc bucatile de carne prin el, apoi se prajeste bine pe toate partile in 2 linguri ulei.
Se amesteca 2 linguri amidon cu o lingura ulei, apoi se tavalesc bucatile de carne prin el, apoi se prajeste bine pe toate partile in 2 linguri ulei.
Se scot din tigaie, iar in uleiul ramas se adauga ceapa si se caleste.
Se muta carnea si ceapa calita in alt vas, se adauga berea, concentratul de vita sau apa, piperul de Jamaica, scortisoara, zaharul, piperul negru, putina sare si busuiocul, si se lasa sa fiarba impreuna.
Dupa ce a fiert bine carnea, se adauga usturoiul si ardeiul gras taiate feliute
apoi pasta de rosii, se mai da intr-un clocot si mancarica este gata.
Se mai adauga sare, dupa gust.
Am servit cu orez cu hrisca si patrunjel, si broccoli si salata de varza cu morcov si chayotte.
Pofta buna!
Reteta Friptura de vacuta in sos cu bere a fost propusa de Daneza13 pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de vita gasiti aici:
Muschi de vita cu sos de vin si macaroane,
Tocanita de cartofi cu carne de vita,
Friptura de vita la cuptor
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataTarta cu crema de vanilie banane si frisca – un deliciu pentru iubitorii de tarte. O combinatie pefecta, texturi si...
Reteta de tarta cu crema de vanilie banane si friscaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii