Bucatile de cotlet se cresteaza usor pe langa oase. Se curata usturoiul, se presara cu sare si se zdrobeste. Se pune ulei la incins, cotletul se da pr
Bucatile de cotlet se cresteaza usor pe langa oase. Se curata usturoiul, se presara cu sare si se zdrobeste. Se pune ulei la incins, cotletul se da prin faina, si se prajeste bine pe ambele parti. Se presara cu usturoi si se adauga 50 g unt. Carnea se pune in supa fierbinte, si se fierbe inabusit, la foc mic, iar la final se condimenteaza cu piper. Se curata legumele, se taie si se calesc. Inainte de servire se incalzesc putin in untul amestecat cu patrunjel si smantana.
Se serveste cu garnitura de cartofi si un pahar de vin alb.
Alte retete carne recomandate
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Piept pui cu ciuperci
• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniGustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine
Negresa cu capsuni si mentaNu stiu daca exista cineva caruia sa nu-i placa acest fel de mancare, pregatita cu carnatii proaspeti de casa, fleica de la...
Cartofi, carnati si fleica la cuptorPrajitura cuib de viespe cu nuca si miere de albine este delicioasa. Pentru a prepara aceasta prajitura aveti nevoie de: 10...
Cuib de viespe cu nuca si miere de albineEste o prajitura foarte buna, chiar daca pozele nu sunt prea reusite, dar garantez de reusita gustului. Sursa de inspiratie...
Prajitura Regina Maria(reteta cu nr. 300)Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii