Se incinge cuptorul la termostat 7 (210°). Se dispune bucata de carne intr-o cratita, se adauga cimbrul, usturoiul cu foaie, telina, whisky, sare, pi
Se incinge cuptorul la termostat 7 (210°). Se dispune bucata de carne intr-o cratita, se adauga cimbrul, usturoiul cu foaie, telina, whisky, sare, piperul in boabe si se acopera cu lapte. Se pune capac si se lasa in cuptor timp de 1 h 30.
Se taie friptura in felii. Se filtreaza sosul (onctuos si parfumat). Ca garnitura: orez sau legume (cartofi sau fasole verde).
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii