Friptura delicioasa

Se impaneaza carnea cu slanina si se leaga cu sfoara. Apoi se rumeneste in ulei incins. Se scurge uleiul, se adauga vinul si se fierbe pina ce vinul s

Timp pregatire
300 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg rasol alb
  • 100 g slanina afumata
  • 1 picior de vitel
  • 200 g morcovi
  • 12 cepe arpagic
  • 1 pahar cu vin
  • 2 linguri ulei
  • verdeata
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se impaneaza carnea cu slanina si se leaga cu sfoara. Apoi se rumeneste in ulei incins. Se scurge uleiul, se adauga vinul si se fierbe pina ce vinul scade la doua linguri. Se adauga piciorul de vitel, fiert putin mai inainte, verdeata, sare, piper si apa cit sa cuprinda bine toata carnea. Se spumeaza, se acopera si se da la cuptor. Dupa doua ore, se adauga morcovii taiati pe lung si arpagicul curatit. Dupa alte doua ore se scoate din cuptor, se desface sfoara si se serveste rasolul cu legumele imprejur acoperit cu zeama degresata si strecurata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori