Pentru friptura din carne de curcan la tava cu varza calita carnea se curata, se spala si se sareaza. Carnea se unge cu ulei, se aseaza in tava.
Pentru friptura din carne de curcan la tava cu varza calita carnea se curata, se spala si se sareaza. Carnea se unge cu ulei, se aseaza in tava, se adauga 75 ml apa si se introduce la cuptor 25 minute, stropindu-se cu jiul format. Dupa frigere se portioneaza.
Friptura din carne de curcan la tava cu varza calita se serveste cald, cu garnitura de varza calita.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii