Friptura din carne tocata cu legume

Chifla se pune la muiat. Patrunjelul se spala si se toaca. Se amesteca carnea tocata su patrunjelul, chifla stoarsa de apa, oul, ceapa tocata marunt,

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • O chifla veche
  • o legatura patrunjel
  • 500 g carne tocata
  • un ou
  • 2 lingurite mustar
  • sare
  • piper
  • 150 g cascaval
  • 400 g cartofi
  • 400 g morcovi
  • 400 g praz
  • 200 ml smantana

Mod de preparare

Chifla se pune la muiat. Patrunjelul se spala si se toaca. Se amesteca carnea tocata su patrunjelul, chifla stoarsa de apa, oul, ceapa tocata marunt, mustarul, sare si piper. Carnea se pune in forma de seminluna intr-o tava unsa cu grasime. Se cresteaza putin amestecul in partea superioara si se presara cascaval ras in santuletele formate. Cuptorul se incalzeste la 200 grade. Se spala legumele si se taie felii respectiv inele. Se pun in tava, linga friptura. Smintana se amesteca cu sare si piper si se toarna peste legume. Se pune la cuptor pentru 70-80 min.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori