Friptura inabusita nemteasca

Se pun pe fundul unei cratite cateva feliute de slanina, deasupra carnea, si se frige pe o parte si pe alta timp de 20 de minute. Se adauga un morcov

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • jumatate kg pulpa de porc
  • slanina
  • un morcov
  • 3 cepe
  • bere neagra

Mod de preparare

Se pun pe fundul unei cratite cateva feliute de slanina, deasupra carnea, si se frige pe o parte si pe alta timp de 20 de minute. Se adauga un morcov taiat bucati si 2-3 cepe felii, apoi se acopera cu bere neagra. Se pune un capac peste cratita, se da la cuptor sa fiarba inabusit timp de 3 ore.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc