Carnea se portioneaza, se unge cu ulei si se condimenteaza. Se unge tava de la aragaz cu ulei. Se pun portiile de carne in tava si printre ele se pun
Carnea se portioneaza, se unge cu ulei si se condimenteaza. Se unge tava de la aragaz cu ulei. Se pun portiile de carne in tava si printre ele se pun merele intregi spalate. se toarna o ceasca de apa si se baga la cuptor. Din cand in cand se mai completeaza cu apa (daca este cazul), apoi se lasa sa se rumeneasca.
Se serveste cu mar copt alaturi si cartofi natur.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii