Friptura la gratar cu legume este o masa simpla si rapida potrivita pentru o cina usoara.
Intr-o oala punem morovul, mazarea si fasolea pastrai la fiert.Cand legumele sunt fierte le taiem , le amestecam int-un bol apoi le punem pe platou.Pieptul de pui si carnea de porc le dam cu sare, piper si le punem pe gratar.Tot pe gratar punem si ciupercile. Carnatul il prajim putin. Cartofii ii taiem ,ii dam cu sare, piper si putin ulei si ii dam la cuptor.
Salata de varza:
Intr-un bol taiem varza.Adaugam ulei, sare si piper dupa gust.
Asezam totul pe platou.
Daca as fi avut Philips Multicooker cu siguranta as fi pregatit totul mult mai repede. Functiile gatire la abur si prajire ar fi fost doua dintre functiile care m-ar fi ajutat foarte mult in economisirea timpului.
Asezonam cu putin patrunjel pentru culoare si gust.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii