Friptura talharului

Intindem 4 bucati de folie de aceeasi marime una langa cealalta si punem in fiecare o felie de ceafa de porc condimentata cu amestec pentru grill. Cu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri ulei
  • 4 bucati ceafa de porc
  • 2 cepe rosii
  • 4 rosii de marime medie
  • 2 ardei verzi
  • amestec condimente pentru grill
  • ulei
  • folie
  • sare

Mod de preparare

Intindem 4 bucati de folie de aceeasi marime una langa cealalta si punem in fiecare o felie de ceafa de porc condimentata cu amestec pentru grill.

Curatam cepele, indepartam coditele rosiilor si scoatem samburii din ardei. Feliem ceapa rondele si desprindem cercurile, taiem in rondele mai groase rosiile si ardeii si pastrand aceasta ordine le pozitionam pe carne.

Indoim foliile si le fixam deasupra.

Prajim in cuptorul pre-incalzit 20-30 de minute.

Servim cu paine proaspata.
Pofta buna!

Alte retete culinare

recomandate:

Piept de pui cu smantana ciuperci

Tocanita taraneasca de ciuperci

Tocanita cu vinete

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc