Gai pad este o mancare tipic thailandeza, picanta, nerecomandata persoanelor care au probleme cu stomacul. Totusi este foarte delicioasa, altfel nu am prezenta reteta.
Aceasta reteta de pui este pe atat de simpla pe cat de multe ingrediente are, dar thalandezii sunt recunoscuti pentru aromele incredibile din mancaruri.
Punem putin ulei in wokul incins, adaugam usturoiul taiat in bucati mai mici si lasam 1-2 minute. Adaugam pieptul de pui taiat fasii si ciupercile si lasam sa se rumeneasca pentru 3-4 minute. Adaugam restul de legume taiate bastonase si mirodeniile si mai lasam la foc iute pentru inca 3-4 minute.
Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiAceasta reteta de aluat pentru placinta poate fi folosita la orice placinta cu fructe sau umplutura de bezea sau creme...
Aluat dulce pentru placinta• puneti in mini-tocatorul de la blender vertical Breville Hand Blender pieptul de pui taiat cuburi, morcovul si cartoful...
Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazareO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajRetete usoare de Primavara!
Chec aperitiv cu urzici proaspeteMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii