Pentru a face reteta de gaina a la Macedonia se fierbe o gaina. Carnea se taie in bucati mici. Se adauga mirodenii si usturoi taiat marunt. În tava unsa cu ulei, se pune jumatate din carne, peste care se rade cascaval, cam un centimetru.
Se fierbe o gaina. Carnea se taie in bucati mici. Se adauga mirodenii si usturoi taiat marunt. In tava unsa cu ulei, se pune jumatate din carne, peste care se rade cascaval, cam un centimetru. Deasupra se pune sunca, apoi din nou cascaval ras si stratul de carne care a ramas. Se bat 3-4 oua cu o ceasca cu iaurt si putina sare si se toarna deasupra. Se pune la cuptor, la foc mic, o ora sau o ora si jumatate.
Se serveste calda.
Alte retete recomandate:
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaGemul de prune este preferatul familiei noastre, iar de ceva timp eu sunt responsabila cu prepararea lui pentru ca ai mei...
Gem de prune (reteta video)Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii