Se prajesc bucatile de gaina in 2 linguri de ulei, se adauga 3-4 linguri de apa si se lasa sa fiarba inabusit la foc mic. Din cind in cind se intorc b
Se prajesc bucatile de gaina in 2 linguri de ulei, se adauga 3-4 linguri de apa si se lasa sa fiarba inabusit la foc mic. Din cind in cind se intorc bucatile adaugind cite 2-3 linguri de apa. Cind carnea este pe jumatate fiarta, se adauga maslinele, spalate si intepate cu acul. Se taie ceapa pestisori si se prajeste cu doua linguri de ulei pina incepe sa se ingalbeneasca, se adauga faina, se lasa sa se prajeasca putin si se stinge cu un pahar de zeama de carne sau, in lipsa, cu apa. Se adauga bulionul, sarea, zaharul, foaia de dafin si vinul sau otetul. Acest sos se toarna in cratita cu carne si se lasa sa fiarba pina ce carnea este gata.
Se poate servi calda sau rece
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii