Carne de gaina se fierbe o ora jumatate cu ceapa si sare, dupa care se scoate separat intr-un vas (platou ). Legumele se fierb in apa cu ulei de masli
Carne de gaina se fierbe o ora jumatate cu ceapa si sare, dupa care se scoate separat intr-un vas (platou ). Legumele se fierb in apa cu ulei de masline, piper sare. Hreanul se prepara cu ulei de masline, otet, sare si se freaca pentru a obtine o crema. Se va garnisi carnea cu legumele fierte si separat se pune sosul de hrean cu care se serveste rasolul .
Preparatul se poate servi cu patrunjel tocat deasupra.
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorEste genul de tarte aperitiv pe care le faci in doi timpi si trei miscari, mai ales daca ai musafiri sau pur si simplu vrei...
Tarta aperitiv cu feta, rucola si rosiiSimpla si delicioasa!
Rulada cu mascarpone si dulceata din coji de portocalaO pizza grozav de buna in care am pus din bunatatile primaverii,cum ar fi spanacul, iar in combinatie cu acest sos a iesit o...
Pizza cu spanac si sos AlfredoTapioca, un ingredient japonez, este iubit de noi in combinatie cu dulceturi de casa, cu nuci,etc. si iubim fiecare desrt...
Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapiocaAzi 2 iulie implinesc matusalemica varsta de 6 luni hlizeala pe bucataras.La Campina e si sarbatoare,''Sarbatoarea celor 2...
Tortulet ''6''Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii