GAINA RASOL CU LEGUME SI HREAN

Carne de gaina se fierbe o ora jumatate cu ceapa si sare, dupa care se scoate separat intr-un vas (platou ). Legumele se fierb in apa cu ulei de masli

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • O gaina de 1
  • 5kg Legume mexicane 1kg
  • patrunjel 2leg
  • hrean100gr
  • sare 5gr
  • piper 2gr
  • ulei masline

Mod de preparare

Carne de gaina se fierbe o ora jumatate cu ceapa si sare, dupa care se scoate separat intr-un vas (platou ). Legumele se fierb in apa cu ulei de masline, piper sare. Hreanul se prepara cu ulei de masline, otet, sare si se freaca pentru a obtine o crema. Se va garnisi carnea cu legumele fierte si separat se pune sosul de hrean cu care se serveste rasolul .


Preparatul se poate servi cu patrunjel tocat deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori