Galuste cu carne

Prepara tocana in mod obisnuit. Adauga rosiile feliate si ardeii taiati rondele, dupa care lasa-i la inabusit timp de zece minute. Prepara galuste di

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 g tocana
  • 2 ardei
  • 2 rosii
  • 1
  • 5 cana faina
  • 2 oua
  • 400 ml smantana
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
  • cascaval

Mod de preparare

Prepara tocana in mod obisnuit. Adauga rosiile feliate si ardeii taiati rondele, dupa care lasa-i la inabusit timp de zece minute.

Prepara galuste din faina, oua, marar tocat, putina sare si piper. Pune deoparte amestecul timp de 30 de minute, dupa care formeaza galuste lunguiete.

Aseaza intr-un vas termorezistent galuste amestecate cu tocana, dupa care un strat de tocana si un strat de galuste. Adauga si putina smantana peste straturi.

Toarna smantana peste ultimul strat, presara cascaval ras si pune totul la cuptor.
Alte retete recomandate

Zacusca vinete

Dovlecei umpluti

Ciuperci umplute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci