Prepara tocana in mod obisnuit. Adauga rosiile feliate si ardeii taiati rondele, dupa care lasa-i la inabusit timp de zece minute. Prepara galuste di
Prepara tocana in mod obisnuit. Adauga rosiile feliate si ardeii taiati rondele, dupa care lasa-i la inabusit timp de zece minute.
Prepara galuste din faina, oua, marar tocat, putina sare si piper. Pune deoparte amestecul timp de 30 de minute, dupa care formeaza galuste lunguiete.
Aseaza intr-un vas termorezistent galuste amestecate cu tocana, dupa care un strat de tocana si un strat de galuste. Adauga si putina smantana peste straturi.
Toarna smantana peste ultimul strat, presara cascaval ras si pune totul la cuptor.
Alte retete recomandate
Zacusca vinete
Dovlecei umpluti
Ciuperci umplute
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseGyros-ul, prietenul cel mai bun al serilor de bumtzi-bumtzi impodobite pe alocuri cu betzii de poveste si prieteni de club ce...
Daca intr-o zi gyros-ul s-ar intalni cu shaorma :))Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii