Galusti din paine

Se amesteca usturoiul tocat cu carnea si condimentele. Pentru aluat se moaie painea in lapte si se amesteca cu oul si cu faina. Se foloseste mixerul p

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat: 250 g paine neagra
  • 1/8l lapte
  • un ou
  • 2-3 linguri faina
  • Umplutura: 250 g carne tocata
  • usturoi verde tocat
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • verdeata tocata

Mod de preparare

Se amesteca usturoiul tocat cu carnea si condimentele. Pentru aluat se moaie painea in lapte si se amesteca cu oul si cu faina. Se foloseste mixerul pentru a nu se face cocoloase. Se intinde o foaie, se taie bucati. Pe fiecare se pune umplutura si se modeleaza galuste. Se fierb 20 min in apa sarata. Se servesc cu mincare de mazare.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori