Se spala carnea si se pune la fiert cu apa rece cat s-o acopere. Se fierbe o ora, dupa care se scoate carnea si se curata de oase. Fideaua se pune la
Se spala carnea si se pune la fiert cu apa rece cat s-o acopere. Se fierbe o ora, dupa care se scoate carnea si se curata de oase. Fideaua se pune la fiert cu apa calda, se arunca apa dupa primul clocot si se pune sa fiarba, dupa ce s-a clatit cu apa rece, in supa in care a fiert carnea. Se asaza oala pe o tabla si se micsoreaza focul. Se pune la fiert sarea necesara o data cu fideaua. Tot atunci se pun si cateva boabe de piper. Cand fideaua a fiert pe jumatate, se adauga carnea si se lasa sa fiarba impreuna. Separat se spala maruntaiele, se curata bine, se pun intr-o tigaie cu o lingura de unt si se prajesc pana cand se pot consuma. Se adauga apa din cand in cand, pentru ca maruntaiele sa fiarba inabusit. Mancarea trebuie sa fie grasa.
Mancarea se scoate pe o farfurie, se inconjoara cu fidea si se serveste imediat.
Alte retete culinare:
Pilaf de orez cu pui
Chiftelute din dovlecei
Sote de ciuperci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii