Se spala carnea si se pune la fiert cu apa rece cat s-o acopere. Se fierbe o ora, dupa care se scoate carnea si se curata de oase. Fideaua se pune la
Se spala carnea si se pune la fiert cu apa rece cat s-o acopere. Se fierbe o ora, dupa care se scoate carnea si se curata de oase. Fideaua se pune la fiert cu apa calda, se arunca apa dupa primul clocot si se pune sa fiarba, dupa ce s-a clatit cu apa rece, in supa in care a fiert carnea. Se asaza oala pe o tabla si se micsoreaza focul. Se pune la fiert sarea necesara o data cu fideaua. Tot atunci se pun si cateva boabe de piper. Cand fideaua a fiert pe jumatate, se adauga carnea si se lasa sa fiarba impreuna. Separat se spala maruntaiele, se curata bine, se pun intr-o tigaie cu o lingura de unt si se prajesc pana cand se pot consuma. Se adauga apa din cand in cand, pentru ca maruntaiele sa fiarba inabusit. Mancarea trebuie sa fie grasa.
Mancarea se scoate pe o farfurie, se inconjoara cu fidea si se serveste imediat.
Alte retete culinare:
Pilaf de orez cu pui
Chiftelute din dovlecei
Sote de ciuperci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii