Gasca umpluta cu castane este o mancare de carne de pasare delicioasa ce este perfecta pentru sarbatori. Se serveste cu felii de ananas prajite in unt.
Gasca umpluta cu castane este o mancare de carne de pasare delicioasa ce este perfecta pentru sarbatori. Se curata pasarea si se spala, apoi se curata castanele, se toaca ceapa si se pune cu castanele si untul intr-o cratita sa se caleasca, pana cand se desfac castanele. Cu aceasta compozitie, se umple gasca, dupa care se toarna un pahar cu apa si cu zeama de compot intr-o cratita. Se da la cuptor ca sa se friga, apoi se stropeste gasca cu sosul in care sta, dupa care se lasa la cuptor, pana cand carnea devine frageda si frumos rumenita. Gasca se poate umple si cu pasta din ficat sau cu umplutura de sarmale.
Gasca umpluta cu castane se serveste cu felii de ananas prajite in unt.
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeSe ung folie de napolitana cu branza topita.E mai bine sa ungem partea cu patratele mici, altfel va fi nevoie de mai mult de...
Aperitiv cu foi de napolitane si carne tocata"Aluaturi de casa" M-am inspirat de aici pentru reteta de croissante, mi s-au parut usor de facut si nu...
Desert croissante umplute
Comentarii