Gasca umpluta cu castane este o mancare de carne de pasare delicioasa ce este perfecta pentru sarbatori. Se serveste cu felii de ananas prajite in unt.
Gasca umpluta cu castane este o mancare de carne de pasare delicioasa ce este perfecta pentru sarbatori. Se curata pasarea si se spala, apoi se curata castanele, se toaca ceapa si se pune cu castanele si untul intr-o cratita sa se caleasca, pana cand se desfac castanele. Cu aceasta compozitie, se umple gasca, dupa care se toarna un pahar cu apa si cu zeama de compot intr-o cratita. Se da la cuptor ca sa se friga, apoi se stropeste gasca cu sosul in care sta, dupa care se lasa la cuptor, pana cand carnea devine frageda si frumos rumenita. Gasca se poate umple si cu pasta din ficat sau cu umplutura de sarmale.
Gasca umpluta cu castane se serveste cu felii de ananas prajite in unt.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii