Se taie carnea in bucati potrivit de mari, se prajeste in untura pina incepe sa se rumeneasca, se adauga sare si apa calduta cit sa cuprinda carnea. S
Se taie carnea in bucati potrivit de mari, se prajeste in untura pina incepe sa se rumeneasca, se adauga sare si apa calduta cit sa cuprinda carnea. Se lasa sa fiarba la foc mic, acoperit, 1 ora, 1 1/2 ora. In acest timp se pregateste zarzavatul. Se curata, se spala si se taie bucati nu prea mari. Se asaza zarzavatul peste carne, se adauga rosiile curatate de pielite si seminte-taiate felii- verdeata si sarea. Se lasa sa dea citeva clocote, apoi se pune la cuptor, miscind cratita din cind in cind, ca sa nu se prinda de fund pina scade zeama.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseGyros-ul, prietenul cel mai bun al serilor de bumtzi-bumtzi impodobite pe alocuri cu betzii de poveste si prieteni de club ce...
Daca intr-o zi gyros-ul s-ar intalni cu shaorma :))Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii