Zarzavatul se curata, se spala si se taie cubulete, se caleste in citeva linguri de ulei impreuna cu fasolea verde, mazarea si buchetele de conopida.
Zarzavatul se curata, se spala si se taie cubulete, se caleste in citeva linguri de ulei impreuna cu fasolea verde, mazarea si buchetele de conopida. Separat se prajeste carnea taiata cuburi cu bulionul si ceapa tocata mai mare. Se toarna legumele peste carne, se condimenteaza, se adauga putina apa, se acopera cu foile de varza si se da la cuptor. Cind ghiveciul este aproape gata se presara patrunjel si marar.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii