Pentru gogonele murate umplute cu carne de porc gogonelele de marime potrivita se spala, li se taie capacele, se scot semintele si miezul.
Pentru gogonele murate umplute cu carne de porc gogonelele de marime potrivita se spala, li se taie capacele, se scot semintele si miezul. Carnea de porc se spala, se taie bucati mici, se toaca cu masina. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se curata de impuritati, se spala si se opareste. Oul se trece prin jet de apa rece. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Carnea tocata se amesteca cu ceapa, orez, oua, cimbru, sare si piper. Gogonelele se umplu cu aceasta compozitie, se aseaza intr-o tava cu ulei si cca 50 ml apa. Se introduce la cuptor cca 10 minute, dupa care se adauga apa si se continua fierberea inca 15 minute.
Gogonelele murate umplute cu carne de porc se serveste calde, cu marar verde si iaurt deasupra.
Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiUn desert rapid si delicios, care merita incercat.
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca (fara coacere)Dulceata de gutui este delicioasa, aromata si foarte parfumata. Profitati de merele gutui si conservati-le aroma. Dulceata de...
Dulceata de gutuiO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajRetete usoare de Primavara!
Chec aperitiv cu urzici proaspeteMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii