Gogosi de gris cu sunca la cuptor

Se fierbe grisul cu laptele si sarea, se lasa sa se raceasca si se amesteca cu un ou. Se fac mici gogosi, cu sunca taiata marunt la mijloc. Gogoselele

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 litru lapte
  • 1 pahar mare gris
  • 2 oua
  • 2 felii sunca
  • 1 pahar smintina
  • 50 gr. cascaval
  • sare
  • 4 linguri grasime
  • 3 linguri pesmet

Mod de preparare

Se fierbe grisul cu laptele si sarea, se lasa sa se raceasca si se amesteca cu un ou. Se fac mici gogosi, cu sunca taiata marunt la mijloc. Gogoselele se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in grasime bine incinsa. Se pun apoi intr-un vas care merge la cuptor, se toarna smintina si se pune pe deasupra cascavalul ras si sunca taiata fin. Se dau la cuptor sa se rumeneasca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc