Se fierbe grisul cu laptele si sarea, se lasa sa se raceasca si se amesteca cu un ou. Se fac mici gogosi, cu sunca taiata marunt la mijloc. Gogoselele
Se fierbe grisul cu laptele si sarea, se lasa sa se raceasca si se amesteca cu un ou. Se fac mici gogosi, cu sunca taiata marunt la mijloc. Gogoselele se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in grasime bine incinsa. Se pun apoi intr-un vas care merge la cuptor, se toarna smintina si se pune pe deasupra cascavalul ras si sunca taiata fin. Se dau la cuptor sa se rumeneasca.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii