Pentru gratar din ficat de manzat se spala ficatul si se taie in cuburi. Se adauga pe bete, apoi se sareaza si se pipereaza. Se da focul de la aragaz la tare.
Pentru gratar din ficat de manzat se spala ficatul si se taie in cuburi.
Se adauga pe bete, apoi se sareaza si se pipereaza.
Se da focul de la aragaz la tare si se tin betele cu ficatul peste flacara.
Se tin pana sunt facute,dar grija sa nu se usuce prea tare.
Noi am servit gratarul din ficat de manzat cu pita, rosii si un sos cu smantana.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii