Pentru gratar din ficat de manzat se spala ficatul si se taie in cuburi. Se adauga pe bete, apoi se sareaza si se pipereaza. Se da focul de la aragaz la tare.
Pentru gratar din ficat de manzat se spala ficatul si se taie in cuburi.
Se adauga pe bete, apoi se sareaza si se pipereaza.
Se da focul de la aragaz la tare si se tin betele cu ficatul peste flacara.
Se tin pana sunt facute,dar grija sa nu se usuce prea tare.
Noi am servit gratarul din ficat de manzat cu pita, rosii si un sos cu smantana.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii