Pieptul de pui se spala, se usuca pe prosop curat si se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ciupercile conserva se scurg de lich
Pieptul de pui se spala, se usuca pe prosop curat si se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ciupercile conserva se scurg de lichid, se clatesc cu apa rece si se taie lamele. Ardeii grasi se curata de seminte, se spala si se taie fasii. Usturoiul se curata, se spala si se taie marunt. Cascavalul se rade. Branza Mozzarella se taie cuburi. Verdeata se curata, se spala si se taie marunt. In ulei se inabusa pieptul de pui, apoi se scoate intr-un vas separat. In jiu se soteaza ceapa, ardeii grasi, ciupercile. Se adauga supa, sare, usturoi, verdeturi. Compozitia sotata se amesteca cu faina dizolvata in supa rece si se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet, peste cuburile din piept de pui. Deasupra se pun cuburile de Mozzarella, cascaval ras si se gratineaza.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii