Pulpele si aripile precum si maruntaiele de la pasare se pun intr-un vas cu 50 gr unt sau untura si cu ceapa tocata foarte subtire. Se acopera totul
Pulpele si aripile precum si maruntaiele de la pasare se pun intr-un vas cu 50 gr unt sau untura si cu ceapa tocata foarte subtire. Se acopera totul cu un capac si se lasa pe foc foarte mic, pana se inmoaie bine ceapa in unt. Se amesteca din cand in cand, iar cand carnea incepe sa se rumeneasca, se toarna apa cat sa o acopere, apoi se adauga boia de ardei si sosul de rosii. Se lasa totul la fiert pe foc mic pana cand carnea este fiarta. Spre sfarsitul fierberii se adauga vinul. Se prepara intre timp galustele: se freaca ouale cu untul, se adauga faina, sare si putina apa, pana cand se obtine un aluat moale. Acesta se adauga cu o lingurita in apa care fierbe. Dupa ce galustele au fiert se introduc in vasul cu mancare.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Chiftele
Placinta de dovleac
Sarmale de post

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii