Scoate miezul guliilor curatate si spalate. Amesteca carnea cu oul, patrunjelul tocat marunt, sare, piper si orez. Cu aceasta umplutura umple guliile.
Scoate miezul guliilor curatate si spalate. Amesteca carnea cu oul, patrunjelul tocat marunt, sare, piper si orez. Cu aceasta umplutura umple guliile. Pune miezul scos din gulii intr-un vas, peste care aseaza guliile umplute, toarna sub ele jumatate de litru de supa de pui pregatita din cub, fierbe-le, dupa care inabuse-le la foc mic. Cand guliile au devenit moi, scoate-le si pune-le deoparte. Adauga in zeama faina prajita in unt, dupa care adauga smantana, si daca e prea groasa, poti adauga 100-150 ml de apa. Fierbe sosul, pune inapoi guliile si fierbe-le din nou.
Daca gulia e frageda, poti taia fasii frunzele din mijloc spalate si le poti adauga la miezul de gulie. Iar frunzele mai mari le poti umple cu umplutura. (In loc de smantana poti folosi frisca.)
Alte retete mancaruri recomandate
Ciulama de ciuperci
Legume la cuptor
Dovlecei umpluti
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponePentru ca este sezonul merelor, am incercat diverse prajituri printre care si aceasta. A iesit o bunatate delicioasa si...
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca de vaniliePasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Un dulce delicios si usor de preparat.
Tiramisu reţetă originala, cu friscaO prajitura foarte gustoasa si aratoasa, zic eu. Foile sunt foarte bune si nu trebuie intinse cu sucitorul si nici coapte pe...
Prajitura cu cafea si crema mascarponeUn preparat devenit traditional in familia noastra!
Coasta de miel umplutaFoarte bune, dar au iesit cam crescute.
Aperitiv merdenele din aluat de foietaj
Comentarii