Se prepara cu carne de vitel, pasare, porc sau cap de piept de vaca. Gutuile nealtoite sint mai parfumate. Se fierbe carnea. Se taie gutuile in bucati
Se prepara cu carne de vitel, pasare, porc sau cap de piept de vaca. Gutuile nealtoite sint mai parfumate. Se fierbe carnea. Se taie gutuile in bucati potrivite, se scoate mijlocul tare si semintele. Pe masura ce se taie se pun gutuile la rumenit in grasime; daca se tin mai mult se innegresc. Dupa ce a fiert carnea, se adauga gutuile, apoi sosul de zahar ars preparat astfel: se rumeneste bine zaharul pus in grasimea incinsa, se stinge cu apa sau cu zeama de carne fierbinte. Se fierbe, adaugindu-se zahar daca mai este nevoie. La sfirsit se adauga faina subtiata cu apa si se mai lasa sa fiarba putin.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii