Pentru gutui cu carne de porc carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Gutuile se spala, se curata casa seminala si se taie felii mari. Faina se cerne.
Pentru gutui cu carne de porc carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Gutuile se spala, se curata casa seminala si se taie felii mari. Faina se cerne. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Bucatile de carne se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa, se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, pasta de tomate, sare, cca 750 ml apa si se fierb 10 minute. Separat, se inabusa gutuile in 50 ml ulei, se scot, se adauga la carne cand aceasta este aproape fiarta. Zaharul se caramelizeaza, se adauga putina apa, se fierbe 5 minute. Se adauga peste carne si sos. Se fierbe la cuptor 5-7 minute.
Gutui cu carne de porc se serveste cald.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii