• tocati carnea impreuna cu grasimea de rata folosind dispozitivul de tocat carne al robotului multifunctional Ankarsrum si amestecati-o bine
• tocati carnea impreuna cu grasimea de rata folosind dispozitivul de tocat carne al robotului multifunctional Ankarsrum si amestecati-o bine
• adaugati chimen macinat, ulei de masline, sare si piper si amestecati bine
• taiati ciabatta pe jumatate, ungeti-o cu galbenusurile de ou batute si presarati seminte de susan pe deasupra
• introduceti ciabatta in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade pentru cateva minute pana se rumeneste
• portionati carnea si pregatiti-o pe gratar – lasati-o cca 7-8 min la odihnit
• adaugati peste felia de ciabatta o felie de mozzarella gourmet si peste aceasta adaugati o bucata de carne, rosii uscate, ruccola, busuioc proaspat, crema de otet balsamic, alta felie de mozzarella, rondele de ceapa rosie si cippolini
• in "capacul" ciabbatei infigeti o frigaruie cu o rosie cherry si adaugati crema de otet balsamic pe deasupra
• serviti cu cartofi prajiti.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii