• tocati carnea impreuna cu grasimea de rata folosind dispozitivul de tocat carne al robotului multifunctional Ankarsrum si amestecati-o bine
• tocati carnea impreuna cu grasimea de rata folosind dispozitivul de tocat carne al robotului multifunctional Ankarsrum si amestecati-o bine
• adaugati chimen macinat, ulei de masline, sare si piper si amestecati bine
• taiati ciabatta pe jumatate, ungeti-o cu galbenusurile de ou batute si presarati seminte de susan pe deasupra
• introduceti ciabatta in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade pentru cateva minute pana se rumeneste
• portionati carnea si pregatiti-o pe gratar – lasati-o cca 7-8 min la odihnit
• adaugati peste felia de ciabatta o felie de mozzarella gourmet si peste aceasta adaugati o bucata de carne, rosii uscate, ruccola, busuioc proaspat, crema de otet balsamic, alta felie de mozzarella, rondele de ceapa rosie si cippolini
• in "capacul" ciabbatei infigeti o frigaruie cu o rosie cherry si adaugati crema de otet balsamic pe deasupra
• serviti cu cartofi prajiti.
Pofta buna!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii