Hamburger Italian

• tocati carnea impreuna cu grasimea de rata folosind dispozitivul de tocat carne al robotului multifunctional Ankarsrum si amestecati-o bine

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
10 minute
Complexitate
redusa
Hamburger Italian

Ingrediente

  • ciabatta - 4 buc
  • antricot de vita - 750 g
  • grasime de rata - 100 g
  • chimen macinat - 3 lingurite
  • rosii uscate - 12 buc
  • ruccola - dupa gust
  • busuioc proaspat - 12 frunze
  • crema de otet balsamic - 4 linguri
  • galbenus de ou - 2 buc
  • seminte de susan - 2 lingurite
  • mozzarella gourmet - 8 felii
  • cippole (la borcan sau cippolini) - 23 linguri
  • ceapa rosie - 1 buc (taiata rondele)
  • rosii cherry - 4 buc
  • sare si piper dupa gust
  • ulei de masline calitativ - 50 ml

Mod de preparare

• tocati carnea impreuna cu grasimea de rata folosind dispozitivul de tocat carne al robotului multifunctional Ankarsrum si amestecati-o bine
• adaugati chimen macinat, ulei de masline, sare si piper si amestecati bine
• taiati ciabatta pe jumatate, ungeti-o cu galbenusurile de ou batute si presarati seminte de susan pe deasupra
• introduceti ciabatta in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade pentru cateva minute pana se rumeneste
• portionati carnea si pregatiti-o pe gratar – lasati-o cca 7-8 min la odihnit
• adaugati peste felia de ciabatta o felie de mozzarella gourmet si peste aceasta adaugati o bucata de carne, rosii uscate, ruccola, busuioc proaspat, crema de otet balsamic, alta felie de mozzarella, rondele de ceapa rosie si cippolini
• in "capacul" ciabbatei infigeti o frigaruie cu o rosie cherry si adaugati crema de otet balsamic pe deasupra
• serviti cu cartofi prajiti.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
1
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
2
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
3
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
4
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide