Morcovii, telina, ceapa se curata, se spala; jumatate din cantitate se taie marunt, iar jumatate se taie felii. Arpagicul se opareste si se curata. Ca
Morcovii, telina, ceapa se curata, se spala; jumatate din cantitate se taie marunt, iar jumatate se taie felii. Arpagicul se opareste si se curata. Carnea de iepure se tine 12 ore la marinat in bait format din legumele taiate felii, apa, otet, piper boabe(1g), sare si jumatate din cantitatea de foi de dafin si cimbru. Usturoiul se curata si se taie. Lamaile se spala si se taie felii. Pasta de tomate se dilueaza cu 100ml apa. Carnea se taie in 10 buc, se inabusa in ulei (100g) cu 100 ml apa. Ceapa, morcovii si telina taiate marunt, se inabusa separat in 50g ulei cu 50ml apa. Se adauga pasta de tomate, lichid de la marinare si se fierb circa 60 minute, se adauga restul de foi de dafin, piper macinat, usturoi, cimbru si vin. Sosul rezultat se paseaza peste bucatile de carne. Arpagicul se inabusa in 50g ulei cu 50ml apa, se adauga peste carne si sos impreuna cu maslinele. Se mai fierb circa 10 minute.
Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu decor din felii de lamaie. Se serveste cald.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAbia asteptam sa testez niste turte la Panini Maker Breville, iar rezultatul a fost peste asteptari de bun. Gata, de acum la...
Turte din aluat de paine, la Panini Maker Breville
Comentarii