Iepure la tava cu orez este o friptura delicioasa de iepure. O reteta cu carne de iepure pe care o puteti pregati pentru o cina romantica.
Iepurele se spala bine si se portioneaza. In partile mai groase se fac mici taieturi in care se introduc bucati de usturoi. Intr-un vas de ceramica se pun bucatile de iepure, uleiul, apa , vinul, sarea, mirodeniile, rozmarinul.
Se da la cuptor la 180-200grade aproximativ 45min pana scade sosul la jumatate si se rumenesc bucatile de iepure. In acest timp le mai intoarcem, din cand in cand in tava ca sa se rumeneasca pe toate partile. Separat se fierbe orezul.
Se poate servi cu salata de cruditati sau cu muraturi si un pahar de vin rosu demisec.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii