Iepure la tava cu orez este o friptura delicioasa de iepure. O reteta cu carne de iepure pe care o puteti pregati pentru o cina romantica.
Iepurele se spala bine si se portioneaza. In partile mai groase se fac mici taieturi in care se introduc bucati de usturoi. Intr-un vas de ceramica se pun bucatile de iepure, uleiul, apa , vinul, sarea, mirodeniile, rozmarinul.
Se da la cuptor la 180-200grade aproximativ 45min pana scade sosul la jumatate si se rumenesc bucatile de iepure. In acest timp le mai intoarcem, din cand in cand in tava ca sa se rumeneasca pe toate partile. Separat se fierbe orezul.
Se poate servi cu salata de cruditati sau cu muraturi si un pahar de vin rosu demisec.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii