Jambonul de porc in foietaj este o mancare cu carne speciala si foarte delicioasa. Se dezgheata aluatul, sunca se condimenteaza, se aseaza pe aluat si se inveleste.
Jambonul de porc in foietaj este o mancare cu carne speciala si foarte delicioasa. Se dezgheata aluatul, sunca se condimenteaza, se aseaza pe aluat si se inveleste. Capetele de la aluat se ung cu albus ca sa nu se desfaca la copt, apoi punem ruloul in tava, ungem pe deasupra cu galbenus de ou si dam la copt in cuptorul incins, timp de treizeci pana la 40 de minute. Dupa ce s-a copt, se lasa la racorit timp de 20 de minute, apoi putem taia felii.
Jambonul de porc in foietaj se serveste cu soté din legume sau sfecla rosie cu hrean.
Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu pruneMusacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...
Musaca greceasca de vinetePrajitura Floare de colt este o reteta de prajitura cu doua tipuri de creme si fructe, o prajitura delicioasa pe masura...
Prajitura Floare de ColtPentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.
Lichior de bere de casaSunt iubitoare de salată de vinete și de orice gustare ce are la bază vinete. De aceea m-am încumetat să încerc și...
MutabalOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoAmandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...
Amandina insiropata cu cafeaA iesit o rulada asa de buna cu un blat moale, completat cu branza si sunca, ce mai, perfecta pentru masa de Revelion!
Rulada cu sunca si branza de capraPandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii