Jambon de porc in foietaj

Jambonul de porc in foietaj este o mancare cu carne speciala si foarte delicioasa. Se dezgheata aluatul, sunca se condimenteaza, se aseaza pe aluat si se inveleste.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1000-1200 g jambon afumat fara os
  • 300-400 g aluat de foietaj congelat
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • usturoi si
  • boia dulce.

Mod de preparare

Jambonul de porc in foietaj este o mancare cu carne speciala si foarte delicioasa. Se dezgheata aluatul, sunca se condimenteaza, se aseaza pe aluat si se inveleste. Capetele de la aluat se ung cu albus ca sa nu se desfaca la copt, apoi punem ruloul in tava, ungem pe deasupra cu galbenus de ou si dam la copt in cuptorul incins, timp de treizeci pana la 40 de minute. Dupa ce s-a copt, se lasa la racorit timp de 20 de minute, apoi putem taia felii.


Jambonul de porc in foietaj se serveste cu soté din legume sau sfecla rosie cu hrean.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc