Aceasta reteta de jambon la cuptor este usor de preparat. Gasiti reteta pe culinar.ro, alaturi de alte retete cu jambon.
Aceasta reteta de jambon la cuptor este usor de preparat. Se asaza pe fundul unei tavi 2 portocale, desfacute in felii, alaturi de 5 catei usturoi, 1 lingura piper boabe si 2 cepe taiate felii mari. Se toarna un strat de apa de 4 cm. Se asaza o bucata de 5 kg sunca neafumata si nedezosata , apoi se acopera cu un strat dublu de folie de aluminiu. Se da la cuptor timp de 4 ore, apoi se scoate. Se pun intr-un vas marmelada cu anasonul, zaharul brun si mustarul, impreuna cu ienibaharul si se fierb la foc mic, adaugand apa. Se scoate pielea de pe sunca, lasand un strat de grasime. Se cresteaza stratul de grasime si se infig cateii de usturoi. Se unge sunca cu glazura de marmelada si apoi se pune din nou jambonul la cuptor timp de 20 de minute sau pana se rumeneste.
Jambonul la cuptor cu glazura de marmelada se serveste cald cu cartofi la cuptor sau cu legume coapte.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaBun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii