Se pregateste marinata din uleiul de masline, ceapa, usturoi, sare, piper. Carnea de miel se taie in fasii de 4-5 cm lungime si 1 cm grosime. Se ada
Se pregateste marinata din uleiul de masline, ceapa, usturoi, sare, piper.
Carnea de miel se taie in fasii de 4-5 cm lungime si 1 cm grosime.
Se adauga marinata peste carnea de miel si se lasa la frigider intr-un vas acoperit cel putin 24 de ore.
Bucatile de carne se infig pe bete pentru frigarui si se frig 5-10 min pe fiecare parte, intorcandu-le frecvent si stropindu-le (ungandu-le) cu sosul de la marinata.
Rosiile se frig intregi, dar pe bete separate.
Se poate prepara si la cuptor, incins in prealabil la temperatura ridicata.
Se serveste cu garnitura de orez sau cu lipie.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii