Limba fiarta

Se spala limba in citeva ape, se rade cu cutitul si se indeparteaza gitlejul, se asaza in cratita cu apa rece si se pune la fiert la foc mic. Dupa ce

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 limba de vaca sau 3-4 limbi de porc(cam 1kg)
  • 2 cepe
  • 1 patrunjel
  • 1 morcov
  • 1 foaie dafin
  • 4-5 boabe ienibahar
  • sare
  • sos de hrean
  • de mustar sau de bulion

Mod de preparare

Se spala limba in citeva ape, se rade cu cutitul si se indeparteaza gitlejul, se asaza in cratita cu apa rece si se pune la fiert la foc mic. Dupa ce se ia spuma, se adauga ceapa, zarzavatul, ienibaharul, foaia de dafin si sarea. Se lasa sa fiarba incet, acoperit cu capac, la foc mic, trei ore. Se scoate din apa, se asaza pe o planseta de lemn si se curata cu ajutorul cutitului, tragind pielea de la virf spre radacina limbii. Se taie felii si se asaza pe o farfurie de servit Se toarna pe deasupra sos de hrean, de mustar, sau de bulion.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori