Rade cartofii curatati (strecoara zeama), taie marunt sau toaca carnea, prajeste ceapa in putin ulei pana devine aurie. Amesteca aceste ingrediente, a
Rade cartofii curatati (strecoara zeama), taie marunt sau toaca carnea, prajeste ceapa in putin ulei pana devine aurie. Amesteca aceste ingrediente, adauga sare si pune amestecul intr-un vas termorezistent uns cu unt. Presara faina, toarna supa de pui, presara cascavalul ras si firimiturile de chifla, dupa care pune preparatul in cuptorul preincalzit si coace-l pana se rumeneste. Inainte de servire poti adauga si putin unt topit.
Alte retete recomandate
Tocanita mazare
Tocanita piept de pui
Tocanita de ficatei
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii