Mancarea de ficatei este delicioasa. Pentru a prepara ficateii de pasare aveti nevoie de ficat, ceapa si ou.
Mancarea de ficatei este delicioasa. Pentru a prepara ficateii de pasare se curăţă şi se dă sub un jet de apă ficatul de pui. Se taie bucăţele potrivite.
Ceapa se curăţă şi se taie mărunt. Se pune la călit în ulei, numai cât să capete o frumoasă culoare aurie. Se pune apoi şi ficatul de pui. Se lasă totul pe foc, întorcându-se din când în când, să nu se prindă de tigaie. Apoi se toarnă o cană de apă şi se lasă la foc mijlociu până scade apa, iar ficatul de pui e frumos pătruns. Când totul e aproape gata, se aruncă un ou zbătut bine şi se mai lasă totul 2-3 minute. Se pune un praf de sare, după gust.
Mancarea de ficatei se serveste cu cartofi natur.
Sursa acestei retete este blogul culinar alice-albinutza.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii