Mancarea de ficatei este delicioasa. Pentru a prepara ficateii de pasare aveti nevoie de ficat, ceapa si ou.
Mancarea de ficatei este delicioasa. Pentru a prepara ficateii de pasare se curăţă şi se dă sub un jet de apă ficatul de pui. Se taie bucăţele potrivite.
Ceapa se curăţă şi se taie mărunt. Se pune la călit în ulei, numai cât să capete o frumoasă culoare aurie. Se pune apoi şi ficatul de pui. Se lasă totul pe foc, întorcându-se din când în când, să nu se prindă de tigaie. Apoi se toarnă o cană de apă şi se lasă la foc mijlociu până scade apa, iar ficatul de pui e frumos pătruns. Când totul e aproape gata, se aruncă un ou zbătut bine şi se mai lasă totul 2-3 minute. Se pune un praf de sare, după gust.
Mancarea de ficatei se serveste cu cartofi natur.
Sursa acestei retete este blogul culinar alice-albinutza.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii