Prima data calim carnea (taiata bucatele) impreuna cu ceapa, pana cand carnea isi schimba culoarea. Adaugam apoi sucul de rosii + o cana cu apa rece s
Prima data calim carnea (taiata bucatele) impreuna cu ceapa, pana cand carnea isi schimba culoarea. Adaugam apoi sucul de rosii + o cana cu apa rece si lasam la fiert vreo 15-20 minute. Cat timp mai scade sosul ne apucam de galuste: batem cele doua oua impreuna cu un praf de sare si unul de piper. Dupa ce am batut bine ouale, incepem sa adaugam gris in ploaie si amestecam bine sa nu lase cocoloase. Punem gris cat sa iasa o compozitie potrivita. Lasam la fiert inca vreo 10-15 minute, potrivim de sare si piper, punem verdeata si gata
Se serveste cu verdeata.
Alte retete in imagini recomandate
Sarmale de post
Supa de galuste
Tocanita de pui
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacPerfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presataCiorba de fasole in bol de paine este o metoda ingenioasa de a prezenta ciorba. Dar in esenta ciorba de fasole cu costita...
Ciorba de fasole in bol de paineSpring rolls este o reteta rapida si delicioasa din bucataria asiatica.
Spring rolls - Pachetele de primavaraDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii