Fasolea verde se alege, se spala si se pune la fiert in apa cu un praf de sare. Ceapa tocata impreuna cu bucatile de pui se pun la inabusit cu unt, p
Fasolea verde se alege, se spala si se pune la fiert in apa cu un praf de sare. Ceapa tocata impreuna cu bucatile de pui se pun la inabusit cu unt, pe un foc mic. Se adauga cate putina apa si se fierbe in continuare. Dupa ce fasolea a fiert, se scurge, se pune in vasul cu pui, se mai toarna din zeama in care a fiert fasolea si se pune vasul din nou la cuptor. Cand apa a scazut aproape de tot, se adauga in putinul sos care a ramas si o lingura cu smantana.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Placinta de dovleac
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtRecunosc cu mana pe inima ca am o slabiciune pentru zmeura, poate de aceea printre retetele mele veti intalni multe deseturi...
Tort cu jeleu de zmeura si iaurtGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii