Fasolea verde se alege, se spala si se pune la fiert in apa cu un praf de sare. Ceapa tocata impreuna cu bucatile de pui se pun la inabusit cu unt, p
Fasolea verde se alege, se spala si se pune la fiert in apa cu un praf de sare. Ceapa tocata impreuna cu bucatile de pui se pun la inabusit cu unt, pe un foc mic. Se adauga cate putina apa si se fierbe in continuare. Dupa ce fasolea a fiert, se scurge, se pune in vasul cu pui, se mai toarna din zeama in care a fiert fasolea si se pune vasul din nou la cuptor. Cand apa a scazut aproape de tot, se adauga in putinul sos care a ramas si o lingura cu smantana.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Placinta de dovleac
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcCiorba de burta este preferata mea dintre ciorbe, asa ca m-am gandit sa incerc si eu sa o prepar, nu numai sa o comand la...
Ciorba de burta
Comentarii