Puiul se desface bucati si se spala bine. Se pune apoi intr-un vas cu untul fierbinte si se intorc bucatile pe ambele parti pana se albesc. Se adauga
Puiul se desface bucati si se spala bine. Se pune apoi intr-un vas cu untul fierbinte si se intorc bucatile pe ambele parti pana se albesc. Se adauga ciupercile si se las acoperite pana scade apa, pe foc mic. Dupa ce apa a scazut, se ma picura cate putina apa si se fierbe totul acoperit, pana ce furculita intra usor in carne. Se ia apoi capacul si se lasa carnea sa se rumeneasca putin pe ambele parti. La sfarsit se potriveste la gust de sare.
Aceasta mancare se serveste calda.
Alte retete culinare:
Sarmale de post
Cartofi la cuptor
Chiftele

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii