Puiul se desface bucati si se spala bine. Se pune apoi intr-un vas cu untul fierbinte si se intorc bucatile pe ambele parti pana se albesc. Se adauga
Puiul se desface bucati si se spala bine. Se pune apoi intr-un vas cu untul fierbinte si se intorc bucatile pe ambele parti pana se albesc. Se adauga ciupercile si se las acoperite pana scade apa, pe foc mic. Dupa ce apa a scazut, se ma picura cate putina apa si se fierbe totul acoperit, pana ce furculita intra usor in carne. Se ia apoi capacul si se lasa carnea sa se rumeneasca putin pe ambele parti. La sfarsit se potriveste la gust de sare.
Aceasta mancare se serveste calda.
Alte retete culinare:
Sarmale de post
Cartofi la cuptor
Chiftele
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii