Carnea taiata in bucati mici se prajeste in putin ulei, se sareaza, se adauga ceapa taiata in cuburi, se caleste, apoi se pun rosiile taiate bucati.Se
Carnea taiata in bucati mici se prajeste in putin ulei, se sareaza, se adauga ceapa taiata in cuburi, se caleste, apoi se pun rosiile taiate bucati.Se fierbe 5 minute, se potriveste gustul cu maghiran si piper, se stinge cu supa de carne. Se da in clocot, se adauga cartofii curatati si taiati bucati si cand sunt pe jumatate fierti se adauga ardeii taiati in bucati mari si zucchini taiat in rondele de 0,5 cm. Se fierbe pana toate zarzavaturile se inmoaie, se mai poate da aroma cu maghiran, piper..
Nimic nu se taie marunt deoarece acest fel de mancare este aspectuos daca se vad toate ingredientele.
Alte mancaruri recomandate:
Pui cuptor
Placinta cu spanac si carne pui
Pui cu ciuperci
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaUn aperitiv cald, o gustare, orice e binevenit intr-o zi rece!
Cuibulete de fidea delicioase si aromateIn ultima vreme sunt nelipsite din meniul meu de acasa. Le iubesc atat de mult incat as fi in stare sa fac cure cu supele...
Crema de mazare cu hribiTapioca, un ingredient japonez, este iubit de noi in combinatie cu dulceturi de casa, cu nuci,etc. si iubim fiecare desrt...
Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapiocaMinitarte colorate si gustoase !
Tarte cu spuma de mazareDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii