Mancare italiana

Carnea taiata in bucati mici se prajeste in putin ulei, se sareaza, se adauga ceapa taiata in cuburi, se caleste, apoi se pun rosiile taiate bucati.Se

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 g piept de pui
  • O ceapa mare
  • 2 – 3 rosii (coapte)
  • 5 – 6 cartofi potriviti
  • 1 ardei mare galben
  • 1 ardei mare rosu
  • 1 ardei mare verde
  • 1 zucchini mijlociu
  • 1 l de supa de carne (cub)
  • Maghiran
  • Sare
  • Piper
  • Ulei

Mod de preparare

Carnea taiata in bucati mici se prajeste in putin ulei, se sareaza, se adauga ceapa taiata in cuburi, se caleste, apoi se pun rosiile taiate bucati.Se fierbe 5 minute, se potriveste gustul cu maghiran si piper, se stinge cu supa de carne. Se da in clocot, se adauga cartofii curatati si taiati bucati si cand sunt pe jumatate fierti se adauga ardeii taiati in bucati mari si zucchini taiat in rondele de 0,5 cm. Se fierbe pana toate zarzavaturile se inmoaie, se mai poate da aroma cu maghiran, piper..

Nimic nu se taie marunt deoarece acest fel de mancare este aspectuos daca se vad toate ingredientele.
Alte mancaruri recomandate:

Pui cuptor

Placinta cu spanac si carne pui

Pui cu ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori