Prajim carnea tocata in ulei incins, adaugam ceapa taiata cubulete, mai prajim putin, presaram praful de chili, sare, piper si boia de ardei. Adaugam
Prajim carnea tocata in ulei incins, adaugam ceapa taiata cubulete, mai prajim putin, presaram praful de chili, sare, piper si boia de ardei. Adaugam cubuletele din radacinile de telina si de patrunjel, morcovul si fasolea, apoi amestecam. Oparim rosiile, tragem pielita de pe ele, le taiem in patru si le punem langa celelalte. Fierbem totul pe foc mic aprox. 1 ora. Cui ii place picant, poate adauga 1-2 ardei chili.
Alte preparate culinare recomandate
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii