Pentru mazare cu carne de vita carnea se curata, se spala si se portioneaza in 5 bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Mazarea proaspata se curata.
Pentru mazare cu carne de vita carnea se curata, se spala si se portioneaza in 5 bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Mazarea proaspata se curata, se spala si se fierbe (cea conservata se scurge de lichid si se trece prin jet de apa rece). Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 25 ml apa rece. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Faina se cerne. Carnea se sareaza, se inabusa in ulei cu putina apa (50 ml). Se scot bucatile de carne, iar in jiul format se inabusa ceapa, se adauga faina dizolvata in 25 ml apa rece, 1/2 cub MAGGI si se fierbe cca 15 minute. Sosul obtinut se strecoara peste bucatile de carne si se fierb impreuna cca 45 minute. Se adauga mazare, zahar, sare si se mai fierb cca 15 minute. La finalul fierberii, se adauga rosii si 1 din cantitatea de marar verde.
Mazarea cu carne de vita se serveste calda, cu marar verde deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii