1. Se sterge carnea, se taie in 8 medalioane si in jurul fiecaruia din ele se potriveste cate o felie de bacon, se fixeaza. 2. Se unge cu un amestec d
1. Se sterge carnea, se taie in 8 medalioane si in jurul fiecaruia din ele se potriveste cate o felie de bacon, se fixeaza.
2. Se unge cu un amestec de miere, ghimbir si sos de soia; se lasa sa se marineze 2 ore.
3. Fasolea verde se fierbe 10 min. intr-o cantitate mare de apa cu sare.
4. Se trece prin apa rece si se lasa sa se scurga.
5. Se taie in doua pe lung ardeii capia si se curata de cotoare si seminte.
6. Se fac manunchiuri de cate 8 pastai de fasole, care se inconjoara cu cate o bucata de ardei capia si o felie de bacon; se fixeaza.
7. Se curata prunele de samburi si se taie cuburi.
8. Se calesc in ulei ceapa si ardeiul iute; se toarna vin si se lasa sa se fiarba 10 min.
9. Se adauga prune si suc de portocale; se fierb 10 min.
10. Se adauga gem de prune, sare si piper dupa gust.
11. Medalioanele se scot din marinata si se frig pe gratar 10 min.
12. Manunchiurile de fasole verde se sareaza, se pipereaza si se frig pe gratar 6 min.
Se servesc alaturi de medalioane, cu sosul de prune.
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseCoquelet de Bretagne este un suculent si delicios pui la cuptor, plin de arome si savoare si care merita incercat macar o data.
Coquelet de Bretagne - FrantaDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii