1. Se sterge carnea, se taie in 8 medalioane si in jurul fiecaruia din ele se potriveste cate o felie de bacon, se fixeaza. 2. Se unge cu un amestec d
1. Se sterge carnea, se taie in 8 medalioane si in jurul fiecaruia din ele se potriveste cate o felie de bacon, se fixeaza.
2. Se unge cu un amestec de miere, ghimbir si sos de soia; se lasa sa se marineze 2 ore.
3. Fasolea verde se fierbe 10 min. intr-o cantitate mare de apa cu sare.
4. Se trece prin apa rece si se lasa sa se scurga.
5. Se taie in doua pe lung ardeii capia si se curata de cotoare si seminte.
6. Se fac manunchiuri de cate 8 pastai de fasole, care se inconjoara cu cate o bucata de ardei capia si o felie de bacon; se fixeaza.
7. Se curata prunele de samburi si se taie cuburi.
8. Se calesc in ulei ceapa si ardeiul iute; se toarna vin si se lasa sa se fiarba 10 min.
9. Se adauga prune si suc de portocale; se fierb 10 min.
10. Se adauga gem de prune, sare si piper dupa gust.
11. Medalioanele se scot din marinata si se frig pe gratar 10 min.
12. Manunchiurile de fasole verde se sareaza, se pipereaza si se frig pe gratar 6 min.
Se servesc alaturi de medalioane, cu sosul de prune.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii