Medalion de pui cu lamaie

Medalion de pui cu lamaie este o delicioasa reteta cu carne pe care o puteti pregati foarte rapid.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Medalion de pui cu lamaie

Ingrediente

  • 300-400 g piept pui
  • 1 lamaie
  • 1 rosie
  • 100 g faina
  • 100 ml ulei
  • sos soia
  • piper macinat Kotanyi
  • tarhon
  • 600-700 cartofi fierti taiati cuburi
  • unt condimentat

Mod de preparare

Medalion de pui cu lamaie este o delicioasa reteta cu carne pe care o puteti pregati foarte rapid. Pieptul de pui se taie felii, li se da o forma rotunda si se pun la marinat 10-15 min in sos de soia, piper si tarhon.

Lamaia si rosia se taie felii. In tepuse se introduce intai o felie de lamaie,peste ea o felie de piept,apoi o felie de rosie. Urmeaza alta felie de piept, o felie de rosie,iar deasupra felia de lamaie.

Medalionul astfel pregatit se pudreaza cu faina si se rumeneste in ulei pe toate partile.
Dupa rumenirea tuturor medalioanelor,se scurg de ulei si se scot tepusele fara a le strica forma.


Medalion de pui cu lamaie se servestecu cartofi natur, stropit cu unt condimentat si presarat totul cu tarhon uscat.
Tigaia marca Vitesse France de la kitchenShop mi-ar fi utila la pregatirea acestei retete!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori