Medalion de pui cu lamaie este o delicioasa reteta cu carne pe care o puteti pregati foarte rapid.
Medalion de pui cu lamaie este o delicioasa reteta cu carne pe care o puteti pregati foarte rapid. Pieptul de pui se taie felii, li se da o forma rotunda si se pun la marinat 10-15 min in sos de soia, piper si tarhon.
Lamaia si rosia se taie felii. In tepuse se introduce intai o felie de lamaie,peste ea o felie de piept,apoi o felie de rosie. Urmeaza alta felie de piept, o felie de rosie,iar deasupra felia de lamaie.
Medalionul astfel pregatit se pudreaza cu faina si se rumeneste in ulei pe toate partile.
Dupa rumenirea tuturor medalioanelor,se scurg de ulei si se scot tepusele fara a le strica forma.
Medalion de pui cu lamaie se servestecu cartofi natur, stropit cu unt condimentat si presarat totul cu tarhon uscat.
Tigaia marca Vitesse France de la kitchenShop mi-ar fi utila la pregatirea acestei retete!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii