Merele nu se curata de coaja. Se spala, se taie un capacel la partea cu codita. Se scobesc. Se toaca carnea, se rumeneste putin in unt sau untura si s
Merele nu se curata de coaja. Se spala, se taie un capacel la partea cu codita. Se scobesc. Se toaca carnea, se rumeneste putin in unt sau untura si se adauga un ou. Se pune sare. Se umplu merele, se pun capacele deasupra si se aseaza intr-o cratita cu unt. Se face un sos cu 7-8 bucatele de zahar ars, un praf de faina si 2-3 cesti de zeama de carne; se toarna deasupra. Se fierb inabusite la cuptor.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii