Spalam carnea, o frecam cu otet si o taiem bucati. Curatam prazul si ceapa. Le tocam rondele subtiri. Curatam usturoiul si il zdrobim putin cat sa isi
Spalam carnea, o frecam cu otet si o taiem bucati. Curatam prazul si ceapa. Le tocam rondele subtiri.
Curatam usturoiul si il zdrobim putin cat sa isi la lase aroma. Punem untul la incins si calim repejor usturoiul, adaugam bucatile de carne, ceapa, prazul si un pahar cu apa+ote.
Il lasam sa dea in catev aclocote, punem ciupercile, bulionul amestecat cu apa.
Dam la cuptor si il lasam pana cand fierbe carnea.
Servim cu ceapa verde tocata
Alte retete de Pasti
Pasca cu ciocolata
Prajitura Snickers
Cozonac
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii